Popravka i servis auto klima
Auto Klime Darko

Preporuka porizvođača je da se servis auto klime radi barem jednom u dve godine, što uključuje pražnjenje rashladnog gasa, ulja za podmazivanje, kao i proveru sistema zbog potencijalnog curenja. Redovan servis auto klime će Vam dugoročno uštedeti novac i garantovati Vam ugodnu vožnju tokom letnjih meseci.

Servis klima za kamione, traktore, kombajne i bagere
Auto Klime Darko

Dugi, vreli, prašnjavi dani su neizbežan deo radnog dana na njivi ili farmi, ali sa ispravnim klima sistemom bićete u mnogo boljem stanju da maksimalno iskoristite svaki dan. Stalni dotok svežeg vazduha smanjuje umor, drži Vas budnim i pozornim i samim tim Vam omogućava bolju produktivnost. Bilo da su u pitanju kamioni, bageri, traktori, pa čak i najveći kombajni, ukoliko Vam u njima ne radi klima uređaj, mi imam rešenje za Vas!

Remont kompresora auto klime
Auto Klime Darko

Kao jedan od najvažnijih delova klima sistema u vozilu, kompresor mora uvek biti servisiran i u odličnom radnom stanju. 

Ugradnja klima na traktorima i kombajnima
Auto Klime Darko

Letnji meseci su posebno važni za sve poljoprivrednike. A osim što su važni, dodatno su neugodni  zbog visokih letnjih temperatura. Svi oni koji se bave poljoprivrednim radovima u poljoprivrednim mašinama i nemaju klimu, verovatno se ne raduju preterano tome što će dobar deo letnjih ana morati da provedu u ne klimatizovanoj kabini.

Popravka klima na licu mesta
Auto Klime Darko

Da li Vaše vozilo duva topao i nadražljiv vazduh umesto hladne i umirujuće promaje? A vi ste na njivi ili na gradilištu? Nemojte odmah paničiti razmišljajući o troškovima. Naravno, ovo znači da će Vaš klima sistem morati da ide na popravku.

Besplatna kontrola klime

Zakažite kontrolu na 064/13 54 651 ili nam pošaljite poruku

Pošalji poruku
  • Mnogi tekstovi i članci su pisani o klimatizacionim sistemima i kako ih popraviti. Takve tekstovi...

  • Ko zna, upoznavanje sa osnovama klima sistema Vam možda pomogne u detektovanju ili čak samostalnom rešavanju...

  • Iako se danas smatra standardom u automobilskoj industriji, u poljoprivrednoj industriji klima je...